La Prèvia, un nou festival ple de novetats

La Prèvia és el nou festival que naix de la mà de Pro 21 Cultural, amb el propòsit de celebrar la diversitat i el talent dels artistes del panorama musical, tant en l’àmbit local, com a escala estatal. Aquest projecte, que té com epicentre la ciutat de València, té com a objectiu destacar els artistes que presenten noves gires, discos o que encara no han pogut celebrar un dels seus concerts dins de la ciutat.

Aquest festival no està tancat a cap gènere musical i ens permetrà gaudir de tota una diversitat d’estils, des de l’indie més alternatiu fins el mestissatge més vibrant passant per altres com l’electrònica o els ritmes urbans. Un festival que funciona com una plataforma de difusió per a tota mena d’artistes per tal de fomentar la creativitat i la col·laboració.

La Prèvia tindrà diferents parades des de novembre de 2023 fins a maig de 2024. Per a enguany, ja estan totes les dates programades. La inauguració serà el pròxim dia 23 de novembre, de la mà d’El Diluvi en la Sala Moon, on presentarà el seu últim EP, El primer ball, abans de fer una aturada temporal dels escenaris. Les entades per a aquest concert les pots trobar punxant al següent enllaç.

L’endemà, el 24 de novembre, els que se’n pujaran a l’escenari seran Stay Homas i ho faran en la Sala Repvblica, on ens presentaran el seu disc HOMAS, en aquesta primera parada al cap i casal. La banda de Barcelona que va iniciar durant el període de quarantena ja han aconseguit acumular milions de reproduccions i han arribat a fer col·laboracions amb artistes com Pablo Alborán, Manu Chao o Sofía Ellar. Si vol anar a aquest concert, pots comprar les teues entrades al següent enllaç.

Com ja hem comentat, el festival s’allargarà fins a maig de l’any que ve i ho farà amb un cartell que es revelarà el pròxim 27 de novembre. Si no vols perdre’t res d’aquestes confirmacions, et recomanem que estigues atent a les xarxes socials de Pro21Cultural.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €