Arriba la nova temporada d’El Piset d’Àrtur Martínez i Ame Soler

El pròxim 10 d’octubre començarà l’emissió de la nova temporada d’El piset, el programa presentat per Artur Martínez (La Fúmiga) i Ame Soler (TresVoltesRebel). Aquesta nova temporada arriba amb novetats i nous convidats que els acompanyaran per a parlar dels temes que més preocupen els joves com ara la responsabilitat afectiva o el problema de prendre la decisió sobre què estudiar.

Al primer capítol passaran pel programa Adri Faus, antic component de La Raíz que actualment fa la direcció artística del Pirata Beach Festival i forma part del grup Nativa i Sandra Sabater, guitarrista de Ginebras que ens parlaran sobre gustos musicals i els diferents models d’oci.

Amarna Miller, escriptora i activista en favor de les dones s’unirà a Fran Tudela (Cabrafotuda), creador de contingut i humorista, per a parlar sobre turisme i emergència climàtica.

També, Adriana Brull, psicòloga, sexòloga clínica i terapeuta de parelles parlarà amb Carla Galeote, creadora de contingut, activista feminista i graduada en Dret sobre afectivitat sexual i l’arribada al sexe dels joves.

Una altra de les novetats és la incorporació de Marta Meneu, periodista, booktuber i una de les components del pòdcast Deparkineo. Dins d’El piset, Marta ajudarà els espectadors (i a Ártur i Ame) a entendre alguns dels termes més importants que s’esmenten durant el capítol.

Per a estar al corrent de la resta de convidats/des i de temes dels quals es parlarà durant aquesta nova temporada, tota la informació estarà en les xarxes socials de L’Squad i El Piset (@lsquad_elpiset), al canal de Youtube L’Squad + El Piset i al web d’À Punt.

Si no vols perdre’t la resta de convidats/es i de temes que es parlaran durant aquesta nova temporada, no oblides estar atent a les xarxes socials de L’Squad i El Piset (@lsquad_elpiset) i al canal de Youtube L’Squad + El Piset!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €