L’Aferrada naix com un punt de trobada per als creadors

Palma acollirà els pròxims 25 i 26 de novembre L’Aferrada, una nova trobada de creadors de contingut digital, impulsada per l’Obra Cultural Balear. La participació en aquesta trobada és lliure, així que si vols, pots apuntar-te al seu web per realitzar la teua inscripció.

L’Aferrada, per la seua part, naix com un intent de ser el punt de connexió de tota mena de creadors de contingut en l’àmbit del català i des de l’organització comenten que “és una aposta per promoure la presència del català, a més de donar suport al talent de les Illes”.

Dins d’aquest context, no trobarem únicament creadors de contingut, també participaran empreses del sector i plataformes que ajudaran a crear sinergies i impulsar la professionalització dels creadors en un moment on la indústria està vivint una època amb molta varietat. De fet, l’Aferrada pretén convertir-se, en aquesta primera edició, en una connexió entre els creadors perquè tinguen l’oportunitat de realitzar networking amb empreses i plataformes interessades a difondre els seus serveis i productes.

Però això no és tot, ja que dins de la programació de l’Aferrada podrem trobar un espai d’aprenentatge amb xarrades, taules redones i ponències on es parlarà de màrqueting digital, creació de comunitats i estratègies de professionalització. Noms com Maria Vallespí o Antoni Guiscafré o les valencianes Deparkineo i Patà i Avant seran alguns dels comunicadors que ens contaran les seues experiències. A més de plataformes com EVA, AMIC, Gamesports electrònics, Poblet.info o L’Aixeta.

Si tens interés i vols conéixer el programa sencer d’aquesta primera edició de L’Aferrada, pots entrar al seu web a través del següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €