DreamHack València torna a ser el punt de trobada del gaming

Arriba la nova edició de la DreamHack València, un dels festivals de videojocs i oci digital més grans d’Europa, en la que serà la segona edició d’hivern que tindrà lloc des del 8 al 10 de desembre en tres jornades on els esports electrònics i els jugadors d’alt nivell seran els protagonistes.

Podem destacar, entre totes les competicions, les finals de l’ESL Impact Circuit, una competició de Counter Strike: Global Offensive composta únicament, per equips femenins, a més de les finals de la quarta temporada d’Esports City League, amb jocs com Marvel Snap o Rocket League. També comptarà amb les finals d’Iberian Internacional, un dels tornejos internacionals més importants de Clash Royale.

Aquesta edició de la DreamHack València tornarà a portar el gaming a un nou nivell amb el propòsit de fer accessible l’oci a tota mena de famílies, introduint als més menuts, per convertir l’esdeveniment en un punt de trobada entre diferents generacions, convertint els videojocs i l’oci digital en el nexe d’unió entre els participants.

A banda de la ja clàssica LAN Party, podràs trobar tota classe d’activitats paral·leles vinculades al món dels videojocs i la cultura juvenil, com ara el directe del reconegut pòdcast Club113, DJ’s amb música en directe, una zona dedicada als jocs de taula, una altra on els protagonistes seran els videojocs indies o la més que esperada final del Mundial d’F1 Online.

Si vols fer-te amb la teua entrada per poder assistir a aquesta edició hivernal de la DreamHack València, pots entrar al següent enllaç, on trobaràs tots els tipus d’entrada disponible.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €