5 novetats musicals per al cap de setmana

Arriba el cap de setmana i hui fem una recopilació d’algun dels últims temes musicals que han eixit. Dins d’aquesta llista podem trobar remixos, tornades de músics que ja ens agradaven i una gran varietat d’estils per a tots els gustos possibles. Vols saber un poquet més? Ací et deixem 5 novetats musicals per aquest cap de setmana.

Dimecres – Remix d’ESTHER amb Jazzwoman

Ja fa un any des que ESTHER va traure el seu primer disc de llarga durada i quina millor celebració que el remix d’una de les cançons que més sona de l’artista de Vinaròs. Una mescla que li dona la volta a la cançó que ja coneixíem i que ha comptat amb la col·laboració de Jazzwoman, una de les artistes més escoltades del panorama musical.

Paradigma mort d’Àlex Seguí

Àlex Seguí, exvocalista de la Gossa Sorda, ha publicat la seua primera cançó en solitari. Paradigma mort és una cançó reivindicativa que tracta d’explicar el context actual en el qual estem vivint amb una lletra amb molta profunditat. El tema no arriba únicament com una cançó, ja que ve acompanyada d’un videoclip que podeu trobar al següent enllaç.

Free tour de Chave

Free tour és el nou llançament de Chave. Aquest senzill formarà part del seu pròxim EP Capitano del popolo, que veure la llum el dimarts 14 de novembre. Tot el recopilatori ha tingut quasi un any d’elaboració perquè la intenció de l’artista sempre ha sigut poder fer tot el treball al voltant de la figura del Capitano del popolo, una figura de la Itàlia medieval que equilibrava el poder de les famílies nobles.

Nanana de Mista Godeh ft. Neim

Mistah Godeh ha presentat el seu nou single que té com a nom Nanana. En una col·laboració amb el productor Neim han publicat aquest tema que té una clara base de reggae dels anys noranta, a més d’un missatge molt clar que lluita per la legalització del cannabis. Una cançó que pretén cridar a la reflexió i posa aquesta temàtica en el punt de mira.

Skaparapid

Per la seua part, Skaparapid està celebrant el seu trenta aniversari amb una gira que tindrà parades en moltes ciutats. El grup també està celebrant aquesta data tan especial amb la publicació de noves cançons i col·laboracions amb grups com Maluks, Xavi Sarrià o Ana Tijoux entre altres. Esperem que tots aquests temes es recopilen posteriorment en un disc.

Havies escoltat alguna d’aquestes noves cançons?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €