Tot sobre el nou joc dels creadors de la Fallera Calavera

Ja fa deu anys que es va presentar la Fallera Calavera en una campanya de micromecenatge, amb un centenar de mecenes es va acabar publicant en març de 2014. Amb més de 130.000 d’unitats venudes entre els jocs i les seues expansions, també s’ha adaptat a la literatura i al teatre, convertint-se en un dels jocs espanyols més venuts de la història.

Per tal de celebrar aquest desé aniversari, Zombi Paella, l’editorial nascuda gràcies a aquest joc de cartes ha ensenyat novetats i sorpreses, la més important, d’elles, un joc totalment nou ambientat en l’univers de La Fallera Calavera. Paella Park, el parc temàtic de La Fallera Calavera, és un joc en el qual els jugadors visitaran el parc temàtic, tractant d’aprofitar el temps de la millor manera possible, evitant les cues llargues i arribant puntual als espectacles.

Les ilustracions de Paella Parc venen de la mà d’Esther Méndez, l’artista original de La Fallera Calavera i que tindrà, com ja és costum, la combinació del folklore valencià amb l’estètica fantàstica de Tim Burton. Amb més de 100 cartes, fulls de puntuació, dos taulers i una paella nòria 3D que els jugadors hauran de girar per a temptar a la sort.

Però això no és tot, perquè hi ha altra novetat important pel que fa a aquesta editorial. La Fallera Calavera, el seu primer joc, serà, per primera vegada, traduït a un idioma diferent del valencià, concretament al coreà, gràcies a la presència de l’editorial a Spiel d’Essen, unes de les fires de jocs de taula més importants de tot el món.

Si vols fer-te amb la teua còpia del nou joc de Zombi Paella, Paella Park, ja està oberta la prevenda amb una nova carta extraordinària que farà que els jugadors puguen temptar a la sort a canvi de dos ingredients, pots entrar al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €