Tot el que t’espera en la nova edició de Trovam!

Ja tenim data confirmada per a l’onzena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam. El próxim 9 de novembre i fins el dissabte 11 se celebrarà a Castelló de la Plana, que es convertirà un any més en el punt de reunió dels professionals del sector. Amb una programació plena de taules de debat, tallers pràctics, xarrades i, fins i tot, més de 35 actuacions d’artistes musicals, podrem gaudir d’un cap de setmana on la música i la seua indústria seran els principals protagonistes.

A més, enguany, dins de Trovam se celebrarà Trovam+, un programa formatiu destinat a l’alumnat universitari i també, la Fira, serà el marc de celebració de les V Jornades TIIM, sobre turisme i indústria musical. Per útim, també trobarem Les Converses del Trovam, on participarà Nacho Vegas, cantautor que ha format part d’Eliminator Jr. o Manta Ray i que, actualment, treballa en solitari.

Durant la Fira, també hi haurà un espai reservat per a les reunions ràpides entre els diferents agents del sector per a poder negociar i tancar contractacions. També, dins de Trovam coneixerem les nominacions de la sisena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es lliuraran el pròxim 24 de novembre.

Pel que fa a la programació musical, dins de Trovam es podrà gaudir de tota mena de concerts com ara, El Diluvi, que farà un dels seus últims concerts abans de l’aturada temporal, Jimena Amarillo, que presentarà La pena no es cómoda, a més de Tórtel, Pep Gimeno “Botifarra”, Noèlia Llorens “Titana” i La Maria que també tindran l’oportunitat de pujar-se’n a l’escenari.

Però no seran els únics perquè entre la cançó d’autor i el pop destaquem la presència de més artistes com ara Ana Zomeño, la vinarossenca Esther, Joseu Miro, Kela, Lola Bou i Manel Brancal, i també, SanIsidro. Amb un estil més contundent, tindrà la participació de bandes com Los Manises, Margarita Quebrada, Ortopedia Técnica i Santa Companha. Els ritmes més electrònics vindran de la mà de Blu Boi, Caramelo, Faixa i Maluks sense deixar enrere el mesissatge amb Holistiks i Sanspok o els ritmes jamaicans de The Dance Crashers.

Si vols conéixer tota la informació, pots entrar al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €