La col·laboració definitiva de l’esmorzar

Ja fa un temps que la gastronomia valenciana s’ha fet un lloc molt important dins de les xarxes socials. Part de la culpa d’aquest moviment de popularització de l’esmorzar prové d’un dels canals de Tiktok i Instagram més seguits, amb un acumulat de més de cent mil seguidors, que no és altre que La Ruta dels Esmorzars. Els guanyadors de la tercera edició dels Premis Tresdeu continuen amb el seu contingut on viatgen de bar en bar provant els millors entrepans de tot el País Valencià.

Per altra banda, trobem a Sergio Bolaños “Peldanyos”, un influencer que posa el menjar i, sobretot, les hamburgueses per damunt de tot quan crea el seu contingut. Amb més de 2 milions de seguidors a les seues xarxes socials podem veure com s’atreveix a tastar tota mena de menjar.

Tant La Ruta dels Esmorzars com Peldanyos han decidit unir-se per fer una col·laboració on el protagonista no ha sigut altre que l’esmorzar valencià. Peldanyos se suma a la Ruta i visita alguns dels bars més típics per a poder tastar alguns dels entrepans més distingits, i també les diferents tapes que els acompanyes. Vols conéixer tota la història sobre aquesta col·laboració? Pots veure-la sencera entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €