Guanyadors/es de la 3a edició dels Premis Tresdeu

Una nova edició dels Premis Tresdeu congrega al bo i millor de la joventut creativa valenciana en l’Auditori de La Mutant de València. La gala, dirigida per Nerea Sanfe, va albergar a entregadors/es com Palmera Vir, Samantha, Smoking Souls o Karma de Mueveloreina i guanyadors/es que es van endur una bona sorpresa com Olga de Colors Al Vent, La Fúmiga o La Ruta dels Esmorzars.

En l’apartat musical vam poder gaudir enormement dels directes de Ly Raine que va cantar “Fotos” i “Pobre, maldita y noble” mentre que Maluks feia sonar “Me toca” i “Soc-rel” amb les col·laboracions de luxe de Jordi Palau (Orxata, Aina Palmer) i Artur i Beteta de La Fúmiga. També protagonitzaren la gala els gags i aparicions especials de Maria Juan i Diego Varea, Carolina Ferre o Saray Cerro i Berta Baidez a través de la pantalla.

Tot i no estar oberta per al públic en general per raons sanitàries, la gala va ser retransmesa via streaming on vora 3.600 persones es van connectar en algun moment i amb una mitja de 500 espectadors/es que es mantingueren durant els 90 minuts que va durar l’esdeveniment.

Els guanyadors/es de la 3a edició dels Premis Tresdeu van ser: Homenatge a Ovidi a millor esdeveniment de l’any, La Lluita Continua a millor inciativa social i ciutadana, La Ruta dels Esmorzars a millor contingut per a xarxes socials, Ingovernables d’A Tiro Hecho a millor creació d’arts escèniques, Colors al vent per a la millor creació d’arts plàstiques, Podríem fer-ho millor al de televisió i ràdio, Maluks a millor espectacle en directe, La Fúmiga a millor llançament i Escola Valenciana com a premi honorífic.

Un any més va poder ser possible gràcies a La Mutant i l’Ajuntament de València, Pro21cultural, les Universitats d’Alacant i València, Cerveza Túria i Riures en valencià. I no volíem deixar d’agrair també la tasca de Pomelo TV, Bram Studio, Nonai Sound i Jordi Company. Gràcies a totes i tots els que vareu assistir o veure-ho en directe en streaming, l’any que ve esperem poder-los celebrar deixant arrere aquesta excepcionalitat que està sent la pandèmia de la Covid-19.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €