El Feslloc torna amb una imatge renovada

El Feslloc és un dels festivals més prolífics del País Valencià que enguany arriba a la majoria d’edat amb la seua 18a edició. Amb una nova imatge renovada ha presentat part del seu cartell d’aquesta esperada nova edició.

La presentació del cartell ha suposat que s’esgoten totes les entrades que hi havia a la venda a preu reduït. I és que no és per a menys, ja que aquest festival de referència de la Plana Alta comptarà en alguns dels artistes més importants del panorama musical valencià i català.

En primer lloc, Sandra Monfort se’n pujarà a l’escenari per a mostrar el seu guardonat disc La Mona, que ha sigut guanyador, entre altres, de dos Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Un altre guanyador de l’última edició, Pep Gimeno “Botifarra” és altre dels confirmats per aquesta edició.

Aquest Feslloc, això no obstant, també serà un moment d’acomiadaments, ja que Xavi Sarrià, farà una parada en la seua última gira abans de fer una aturada dels escenaris que pareix definitiva.

Pel que fa als artistes catalans, de moment trobem dues confirmacions amb la música urbana com a protagonista. Per una banda, Julieta, la xica de Barcelona que ha arribat al panorama amb un estil musical molt característic. Per l’altra, Figa Flawas, un grup originari de Valls, que també està donant molt a parlar i ha fet col·laboracions amb altres grups com ara Els Catarres o, de fet, la mateixa Julieta amb la qual coincidiran en aquest festival.

Encara queden noms per confirmar i això és, únicament, un xicotet tast de què serà aquesta edició del Feslloc. I tu, ja t’has fet amb les teues entrades? Si vols comprar-les solament has d’entrar en aquest enllaç!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €