Els primers noms per a les Nits de Vivers

La quarta edició del cicle de concerts Nits de Vivers ja té data de celebració i es farà enguany des del 24 de juliol al 4 d’agost de 2024, com ja ve sent habitual, als Jardins de Vivers de la ciutat de València. Aquest festival de concerts, que va començar per primera vegada en l’edició de 2021 és una proposta musical que aposta per fer-nos gaudir de diferents concerts en un espai tan emblemàtic dins del Cap i Casal.

També, hem pogut conéixer el primer avançament de la programació, en el qual podem destacar l’acomiadament del duet gadità Andy & Lucas, que farà una xicoteta parada en la seua última gira “Nuestros últimos acordes” després de vint anys de trajectòria al món de la música, el dia 25 de juliol.

La programació, per la seua part continuarà amb la música balcànica i fusió, on Goran Bregović, autor d’alguna de les bandes sonores de pel·lícules molt conegudes, ens presentarà el seu nou disc “The Belly Button Of The World“, un àlbum que compta amb tres violins, una orquestra simfònica i un sextet de veus masculines, acompanyar de la seua Banda de Bodes i Funerals. També se sumarà a aquest concert la banda francesa Babylon Circus i els valencians Huracán Romántica. També, el 27 de juliol, Stay Homas baixarà des de Barcelona per presentar el seu últim disc: Homas, així com Che Sudaka o el grup musical de Benimaclet, Maluks.

El 28 de juliol també ens acomiadarem d’un dels grups més icònics del panorama estatal. Los Chichos, amb més de 30 milions de discs venuts, ha deixat un pas inesborrable en la història de la música. Des que van publicar el seu primer senzill l’any 1973 han aconseguit sumar múltiples discos d’or, or blanc i platí, sent el grup musical amb més productes registrats, fins a un total de 280. Entre els seus èxits podem destacar “Son ilusiones”, El Vaquilla” o “Ni más, ni menos”, entre altres.

Però el cartell no es quedarà ahí, ja que durant les pròximes setmanes coneixerem la resta d’artistes que podrem gaudir a les Nits de Vivers, així com la venda d’entrades al següent web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €