Arriba la dècima edició del SanSan Festival

El SanSan Festival ja ha tancat el seu cartell i ja coneguem a tots els artistes que se’n pujaran a l’escenari en el primer festival de la temporada. La data de la cita? El pròxim 29 de març.

El primer dia de festival començarà amb la presència d’un dels caps de cartell internacional, Two Door Cinema Club i també, repetint èxit un any més, Viva Suecia. Els concerts d’eixe dia el completaran Depedro, Fuel Fandango, Judeline, Karavana, La Casa Azul, Sexy Zebras, Colectivo Panamera, La Paloma, Morreo, Peces Raros, Bita y La Rubia Pincha.

Pel que fa al segon dia del festival, el divendres 29 de març, Amaral, que aprofita aquesta edició per a celebrar el seu 25é anniversari, i La Oreja de Van Gogh seran els plats forts del cartell, però també cal destacar actuacions com la d’Álvaro de Luna, Ángel Stanich, La Élite, La La Love You, Shinova, Veintiuno, Eva McBel, Innmir, Morochos, Rocío Saiz, Suu, Inés Hernand y Miss Deep’In.

L’últim dia de festival serà protagonitzat per Vetusta Morla i Arde Bogotà, que arriba per a ensenyar-nos el seu àlbum d’estudi Cowboys de la A3 sense oblidar la presència de Despistaos, Ginebras, Iván Ferreiro, Natalia Lacunza, Mr. Kilombo, Travis Birds, Emlan, Gilipojazz, Nadie Patín, Ninhodelosrecaos, Fonki Cheff & El Pab7o y Mujeres Bellas y Fuertes.

Tres dies sencers de varietat musical on es podrà gaudir dels millors grups de música indie i alternativa, amb propostes d’artistes consolidats i amb grups emergents que arriben amb sons frescs que faran d’aquesta dècima edició, una autèntica festa. Si vols fer-te amb les teues entrades, pots aconseguir-les entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €