Ha arribat un nou pòdcast a la ciutat

Xusma Deluxe és un nou pòdcast que ha arribat a totes les plataformes i que segur que no et deixarà indiferent. Aquest nou programa, amb una estètica plena de neó i tons morats ha arribat al panorama amb moltes coses a dir.

De la mà dels ja coneguts, José Molins, Aina Monferrer, Jordi Palau i Raul Diego, Xusma Deluxe es presenta com un projecte en directe que juga amb tota mena de convidats, així com la intervenció del públic en el programa. Amb aquest format tan fresc han començat la seua primera temporada dins del context del Festivern i ja han passat tota mena de convidats, des de la cantautora Esther, com Esteve d’Auxili o Dani Miquel.

L’últim dels capítols publicats és protagonitzat per la cantant Noèlia Llorens “Titana”, una de les veus més destacades del panorama musical valencià. També s’esperen noves cares com, per exemple, René dels Jóvens i un nou directe al qual podreu assistir el pròxim 17 de febrer amb noms com el polític Nomdedeu, la periodista Emma Zafón o l’actriu i cantant Rocío Saiz.

Pots gaudir de tots els capítols a totes les plataformes de pòdcast, així com a YouTube i et recomanem que li dones un tast a veure què et pareix!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €