7 novetats musicals de tota classe per al cap de setmana

Ara que arriba el cap de setmana i el que més ens abelleix és escoltar els millors temes musicals, què millor que fer un llistat amb totes les novetats que s’han publicat durant aquestes últimes setmanes? Una excusa perfecta per si voleu trobar nova música!

Un entre tants (II) – Mar Morález

Mar Morález aprofita aquest 1 de març per a publicar el seu tercer senzill sobre un poema de Vicent Andrés Estellés. Un tema on el piano, els passatges instrumentals i les veus ganen força per transmetre tot el poder narratiu que té el poema original. Aquests senzills s’engloben en un disc on el grup vol fer un homenatge al poeta de Burjassot i que veuran la llum durant la primavera d’enguany. Esteu pendents!

Dies de cirera i alegria – Pep de la Tona

Dies de cirera i alegria és el segon senzill de Pep de la Tona, el nou projecte de Josep Nadal. Aquesta nova cançó ens porta pels paisatges muntanyosos de la comarca de la Marina Alta, posant el foc sobre les esperances i les il·lusions de tota eixa gent que ha decidit quedar-se a viure al poble. Amb aquest tema també es confirma que durant abril d’enguany Pep de la Tona publicarà el seu primer treball de llarga durada.

De lo bo, lo millor – Roba Estesa

Tampoc podia faltar el nou disc de Roba Estesa amb el qual celebren que ja fa 10 anys que se’n pugen als escenaris. De lo bo, lo millor és un disc que arriba amb col·laboracions de gran nivell com Antònia Font, La Furia i, fins i tot, Tremenda Jauria. Un quart disc perfecte ple de nous temes musicals per a celebrar que encara queden moltes coses per viure!

1414 – Fran Tudela “Cabrafotuda”

Cabrafotuda també s’ha llançat al món de la cançó amb un tema dedicat a les iaies. L’influenciador de la Vila va enviar la cançó a Benidorm Fest, però, com ell mateix va dir, no va quallar. Això no obstant, la cançó ha tingut una gran rebuda per part de l’audiència. El nom de la cançó 1414 vol dir IAIA escrita en leet, una referència que pretén unir a les àvies amb el món d’Internet!

A veces entra la mañana – Mani Dii

Mani Dii torna a publicar una cançó després del seu últim treball O, una cançó plena de contrastos que representa un període de depressió i alts i baixos emocionals. A veces entra la mañana és un tema que combina parts molt fosques amb paisatges plens de llum i moments derrotista. Un tema que farà pensar i reflexionar sobre les situacions que vivim.

Vicente Barrera (fascista de primera) – Los Chikos del Maíz & Dj Plan B

Los Chikos del Maíz també han publicat un nou tema que es diu Vicente Barrera (fascista de primera). Aquesta cançó és una pugna directa al vicepresident de la Generalitat Valenciana i conseller de Cultura. Un tema de rap irreverent i una mostra d’enfrontament musical que segurament, no deixarà a ningú indiferent.

Cançó de partida – Vienna

Vienna torna amb més força que mai amb noves propostes per a sorprendre el públic, però conservant eixa essència pop i alternativa que els caracteritza. Cançó de partida és un tema que para sobre les absències físiques i mentals, transportant-te a un espai íntim que va creixent a poc a poc.

Ací teniu una mostra de les últimes novetats musicals, quina penseu que ens hem deixat?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €