Ja tenim ací el nou disc d’Oques Grasses!

Ja han passat tres anys des que Oques Grasses publicara A tope amb la vida. Durant tot aquest temps, Josep Montero ha dedicat la seua vida a inspirar-se i produir noves cançons. El resultat ha conformat les onze cançons que formen part del nou disc d’Oques Grasses, Fruit del Deliri, el que és el disc més personal i íntim del grup d’Osona. Un viatge al deliri d’aquelles persones que somnien l’impossible.

No és la primera vegada que apareixen metàfores en un treball d’Oques Grasses, perquè ja ho vam veure dins d’altres temes com ara: Plora i riu, Cohet o La gent que estimo. Per això, les lletres dels temes que podem escoltar en aquesta nova recopilació sonen a veritat. En el que és el seu sisé disc d’estudi, Montero fa un viatge de l’amor al desamor des de la perspectiva de la infància, l’etapa més pura.

La primera canço del disc “COM ESTÀ EL PATI” ja és tota una demostració del que ens espera. Nascuda a partir d’un àudio que va trobar de 2020 amb el nom de “cuc de terra” va sorgir aquest primer tema. La resta del disc ve carregada de col·laboracions de gran nivell. Al·lèrgiques al Pol·len, Julieta i Figa Flawas acompanyen al grup en tres dels altres temes que segur que no passaran per alt als més fans.

Altres dels temes que destaquem són JUBILAR-ME, una actualització de la ja coneguda MÉS LIKES i que parla del sacrifici que suposa tindre un canal de Twitch. CÓRRER PELS CAMPS que enyora eixa època d’infància on no hi havia cap preocupació i solament volíem anar a jugar per tot arreu o també SORT DE TU, una cançó plena d’esperança i entusiasme per al futur que encara està per vindre.

A més, el pròxim mes podrem gaudir a la ciutat de València de la presentació del disc a la plaça de Bous durant la Festa de Presentació del Pirata. Si vols fer-te amb la teua entrada, solament has d’entrar al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €