Oques Grasses i el seu nou disc a la Plaça de Bous de València

Per als que no vos podeu esperar que arribe l’edició del Pirata Beach d’aquest estiu, vos portem una notícia que no vos podeu perdre. El pròxim 25 de maig a la Plaça de Bous de València tindrà lloc la festa de Presentació d’aquest festival en forma de concert especial amb la participació de grups com Oques Grasses, Figa Flawas, Sa Pena i Sandra Monfort.

Aquest concert serà molt especial, ja que Oques Grasses aprofitarà per a presentar a València el seu sisé disc d’estudi: Fruit del deliri, que ja porta més de 5 milions de reproduccions en les plataformes de música en només una setmana. El grup arriba després del seu exitós A tope amb la vida amb onze cançons que serveixen de punt d’inflexió. A més, la primera cançó que es va publicar del disc Com està el pati va motivar una gran quantitat de teories a les xarxes socials i no va estar exempta de polèmica.

Però Oques Grasses no estaran a soles perquè els catalans Figa Flawas els acompanyaran després d’haver publicat La calçotada, amb una llista de vint cançons plenes d’intensitat, eufòria, alts i baixos propis d’una trobada llarga. També Sandra Monfort serà protagonista amb el seu estil musical particular. Una demostració de la convergència de la música folklòrica i el pop dels huitanta. Per últim, també tindrem l’oportunitat d’escoltat Sa Pena, un grup conformat per artistes de la Marina i la Safor que van rebre el Premi Ovidi a millor disc de hiphop-electrònica 2023 per Principis.

Si vols anar a la festa de presentació del Pirata Beach, ací pots comprar les teues entrades! No t’afanyes perquè les de pista ja estan exhaurides!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €