Més de cinquanta artistes al Rototom Sunsplash

El pròxim 16 d’agost tindrà lloc el començament de la nova edició del Rototom Sunsplash, del qual ja coneguem tot el seu cartell. Dins de la que serà el 29é any del festival podrem viatjar per trobar-nos amb les arrels més profundes del reggae, el dancehall i els afrobeats. També, per primera vegada en aquest punt de trobada musical, s’inclourà el jazz, amb un tribut a Don Drummond de la mà de Samuel Blaser.

Mig centenar de noms formen part del ventall artístic que passarà pels cinc escenaris diferents del festival. Twinkle Brothers serà la proposta que liderarà la part més enfocada a les arrels del reggae. Una icona dels 70 que ja ha sobrepassat generacions al que s’uniran grups com Marcus Gad i Tribe.

Des del Carib, Midnite, la banda de Santa Cruz presentarà a Benicàssim un avançament del seu pròxim treball que tindrà present la seua espiritualitat obertament rastafari.

Pel que fa al dancehall, el nom de referència és Beenie Man, qui va estar nominat als Grammy 2024 al que s’unirà, des de l’escena estatal, Fyahbwoy i la seua banda, Forward Ever Band.

A tots aquests noms s’uniran referents musicals de tota classe amb noms del nivell de Beenie Man, Busy Signal, Alpha Blondy i molts més artistes que completaran el cartell d’aquesta edició del Rototom Sunsplash que tindrà lloc, com tots els anys, a Benicàssim, la Plana Alta. Si no vols perdre’t aquesta data de referència per a la música reggae, fes-te amb la teua entrada entrant al següent enllaç.

Rototom Sunsplash 2024

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €