Feslloc celebra la seua majoria d’edat

No queda res perquè arribe la 18a edició del Feslloc, el festival de música en valencià que tindrà lloc els pròxims 11, 12 i 13 de juliol a Benlloc. Aquest projecte, que com veieu ha complit enguany la majoria d’edat, ho celebra reivindicant el talent creatiu de tot arran el País Valencià.

Els concerts no faltaran i se’n pujaran a l’escenari grups i artistes com Xavi Sarrià, Sandra Monfort, Buhos, Julieta, Figa Flawas o Pep de la Tona, que formaran part de les més de vint propostes que acollirà l’escenari Ovidi, situat al poliesportiu de Benlloc. A més, 14 d’aquests grups són emergents i mai no han tocat al festival, grups, com per exemple, Sa pena, Vaire, La Fulla, Ones o Lespurna.

A més, com també s’ha reflectit en el manifest del festival, la música feta per dones torna a tindre una gran presència dins del cartell, amb una paritat del 50% dels concerts. A més, Feslloc 2024 també té en compte altres activitats, tant culturals com esportives, reivindicant el poeta Vicent Andrés Estellés, la mestra Marifé Arroyo o la pilota valenciana, així com xarrades que posen en el punt de mira les noves lleis tant d’educació com de memòria històrica.

Per descomptat, hi haurà altres activitats a banda dels concerts, com ara la lectura del conte El gran de la Pedrera o l’enregistrament de dos dels capítols de Xusma Deluxe amb alguns dels artistes del festival. També podrem assistir a la presentació del llibre de Pau Alabajos, “Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble” qui estarà acompanyat de l’editora de Sembra Llibres, Mercé Pérez.

Com podeu veure, tota una programació plena, no solament de música en valencià, sinó també enfocada en l’activisme per la cultura i la llengua. Et recordem que si vols fer-te amb la teua entrada, encara ets a temps i solament has d’entrar al web del Feslloc per fer-te amb el teu abonament.

No queda res perquè arribe la 18a edició del Feslloc, el festival de música en valencià que tindrà lloc els pròxims 11, 12 i 13 de juliol a Benlloc

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €