Les últimes novetats musicals en valencià!

En les últimes setmanes, la música ja forma part del nostre dia a dia. A principi d’aquesta, anunciaven que Festiu, la guia dels festivals valencians començava una col·laboració molt especial amb l’Squad d’À Punt per tal d’oferir vídeos al llarg de tot l’estiu i hui aprofitem per a parlar de les últimes novetats musicals que heu d’escoltar.

La cançó de Niuss

Comencem el llistat amb La cançól’últim tema del grup Niuss. Després de Macedònia, arriba aquest senzill que parla sobre l’amor, relacions i sobretot, de les relacions que es formen a través d’aquestes amb les diferents cançons. Un tema que ens parla de com la música és clau per a entendre la forma en la qual ens relacionem. A més, aquesta cançó va eixir amb un videoclip dirigit per Maria Lozano (@lacroniques) que podeu veure a totes les plataformes.

Pel·li de Laura Esparza

Laura Esparza fa poc va publicar Tierra y tripas, el seu primer disc en solitari en el qual ens contava que estava tancant una etapa i la setmana passada ens va sorprendre amb el llançament d’un nou senzill que, a més, ve acompanyat de videoclip. Pel·liarriba anticipant-se a l’estiu per parlar-nos sobre les històries que projectem en el nostre interior. I Laura Esparza ens ho mostra ajuntant traces de pop amb ritmes més propis del reggaeton. El videoclip, gravat al mític cinema La Unió de Llíria ha estat gravat per Jorge Esparza i editat per Emma Sánchez.

Les Flors de Gava i Nico

Gava i Nico són dos xics del barri de Benimaclet, a la ciutat de València. Les Flors, el seu últim treball, s’ha convertit en un punt d’inflexió pel que fa a la seua trajectòria musical. Un disc ple de novetats en valencià que, per un costat, vol apropar-se més a la música més comercial, però per l’altre, sense oblidar d’on venen. Les Flors és un disc amb set cançons que arriben com una mescla de sensacions, de la mateixa forma que és començar l’estiu. Ritmes de tota classe, però mantenint l’essència pròpia.

Copeo Traïdor de Marala i Queralt Lahoz

Les xiques de Marala s’uneixen a Queralt Lahoz per publicar aquesta nova cançó, que és tota una peça que barreja denúncia i hedonisme, a més de tradició i modernitat. Un tema on la percussió i la síntesi musical són les protagonistes. Aquest senzill, sense dubte és tota una declaració d’intencions on Marala i Queralt ballen (només) amb qui els dona la gana, sense demanar permís i sense altre objectiu que gaudir d’aquest Copeo Traïdor.

Què vos semblen aquestes novetats musicals? Ja les heu sentides totes?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €