Mediterránea arriba amb aquestes novetats

El 14 d’agost començarà la cinquena edició del Festival Mediterránea que durarà fins el 17 d’agost i que tornarà enguany al Parc de la Festa de Gandia amb un cartell ple d’artistes indies estatals. A més, també tindrà un espai dedicat especialment per a xiquets, el Mediterránea Kids, amb artistes com Dani Miquel.

Dins d’aquest festival podrem gaudir d’alguns dels millors grups del panorama indie, com, per exemple Viva Suecia, que farà la seua única parada a la província de València dins d’aquest festival o també El Columpio Asesino, que ja ha anunciat la seua retirada dels escenaris i farà el seu últim concert abans de la seua aturada definitiva.

L’altra novetat que arriba al festival no és altra que el Mediterránea Kids, que té com a propòsit i objectiu apropar als menuts de la casa a una experiència festivalera dins d’un entorn adaptat a les seues necessitats i gustos. Per aquesta iniciativa, que comptarà amb tota classe d’activitats infantils, s’ha col·laborat amb diferents associacions de Gandia i la Safor.

Per a completar un cartell ple d’artistes de gran nivell també tindrem l’oportunitat d’assistir als concerts de Rozalén, Los Zigarros, Ladilla Rusa i Carmesí el dijous 15 d’agost. Amaral, Lori Meyers, Ciudad Jara, Ivan Ferreiro, El Columpio Asesino, Innmir o L’Últim Europeu seran els protagonistes del segon dia i, per últim, el dissabte 17 d’agost gaudirem de Viva Suecia, Arde Bogotá, Dorian, Ginebras, Sexy Zevras i Neverland Bari.

Si tens ganes de vindre al Mediterránea, pots fer-te amb la teua entrada al següent enllaç.

CARTEL MEDITERRÁNEA 2024 POR DÍAS

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €