Arriba el Festardor a Potries

Torna el Festardor. El festival que va nàixer l’any passat a Oliva es trasllada enguany a un altre poble de La Safor, en este cas a Potries. Serà el proper dissabte 7 de setembre quan tindran lloc els diversos concerts que ompliran la nit. Entre els grups que hi actuaran podrem trobar a Vertigen, que continuen amb la presentació del seu primer disc “Intent de poema”; així com també a Aspencat, que faran el mateix amb la seua ja llarga gira del seu últim treball “Essència”.
D’una altra banda, els barcelonencs Txarango tornaran a estar presents com ja ho feren l’any passat. El toc de rap el posaran Atupa, que estan passant de ser una promesa a una realitat a mesura que avancen els seus concerts, amb ells també els Garrotada. El cantautor de Torrent Pau Alabajos s’encarregarà d’obrir la nit a les 21:00. I per als que encara es mantinguen en peu, el dj Plan-B s’encarregarà d’aportar l’última dosi de festa.
Cal recordar que les entrades es poden aconseguir anticipadament per un preu de 10 euros en diversos punts de La Safor, així com també per internet en la pàgina www.agendapv.cat A guixeta passaran a valdre’n 12.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €