Descobrint Garrotada

A la secció de maquetes de la Tres deu hui parlem del grup saforenc Garrotada que és un dels grups més recents dins el panorama musical català.

Sorgí a la localitat de Bellreguard durant l’any 2012, on un grup d’amics -com és de costum-decidiren juntar-se amb dos objectius. El primer d’ells, divertir-se i el segon, el de poder transmetre les inquietuds de la societat a través de la seua música.
Amb el seu primer disc “Els ulls de la història podem veure com els xics de la Safor es decanten per diversos estils musicals, com són el reggae, el rap, el pop i l’ska. Avui en dia continuen confeccionant noves lletres i noves cançons per poder transmetre a la societat, la necessitat d’un món millor. Per saber més de la seua música és tan senzill com descarregar-te ací el seu disc, “Els ulls de la història de forma totalment gratuïta.


I ací un nou tema inèdit que fa poc han tret mitjançant la plataforma YouTube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €