Arkano demana perdó per la seua col·laboració amb una casa d’apostes

«Açò és per a mi la major cagada que he fet a la meua vida. Fruit de fer les coses ràpid, de no pensar, i des d’ací demane perdó a tota la gent que està sofrint aquest càncer que és la proliferació de les cases d’apostes i totes les vides que s’estan destruint.» Arkano demana perdó amb un vídeo a Twitter després de que es fera viral altre vídeo de l’usuari de Twitter Ludópata Rehabilitado en el qual el mencionava. I és que, el raper alacantí va participar a un vídeo promocional d’una casa d’apostes amb dos jugadors del Reial Madrid, fet que va ser altament criticat.

Fins i tot els ZOO  han agraït públicament el missatge d’Arkano amb un tuit.

Ludópata Rehabilitado

Va ser a finals del mes d’abril quan l’usuari Ludópata Rehabilitado, aficionat al rap va publicar el vídeo que podeu veure dalt d’aquestes línies. A ritme de rap conta la seua experiència com a enganxat al joc, i posa sobre la taula tot allò que se sap però costa dir. Com que la publicitat de les cases d’apostes comença a captar a jugadors cada vegada més joves, fins i tot menors. O que joves esportistes els fan campanya de blanqueig cedint la seua imatge. O la proliferació als barris humils i obrers. O eixa falsa sensació de tindre talent davant l’encert un resultat, quan en realitat, és qüestió de sort. O que fins i tot s’arriba a pensar en el suïcidi.

Ludópata Rehabilitado és l’àlies de Santi Caamaño, un jove gallec que s’ha curat de la seua malaltia anomenada ludopatia i ha optat per contar el seu cas i declarar la guerra a les cases d’apostes. Amb 14 anys va començar a jugar al pòquer online i a tot tipus de jocs d’atzar i apostes esportives. Fins a tal punt, que als 22 anys estava completament endeutat i va haver de demanar ajuda. Ara estudia psicologia per tal d’ajudar de forma professional a joves amb els mateixos problemes.

Recordeu, si al veure el vídeo us sentiu identificats o identificades, demaneu ajuda. Demanar ajuda no és cap vergonya. De fet, pots posar-te en contacte amb el propi Santi per les seues xarxes socials.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €