Polock comença el camí cap a ‘Rising Up’

La banda internacional d’origen valencià encara la gravació del seu segon àlbum amb una sèrie de vídeos amb els que ens mostraran com és el seu dia a dia, submergits als procés d’enregistrament. Els podrem trobar a la seua web i al seu diari.

Amb aquest vídeo, Papu, Marc, Pablo, Alberto i Sebastián han eixit de l’aïllament al que s’han sotmés els darrers mesos per tal de composar el segon disc de Polock. Una atípica banda que es va propulsar a la primera línia de l’indie rock nacional amb l’edició d’un EP de cinc cançons. Un EP que s’enregistrava l’estiu de 2007 als estudis navarresos de Montreal, per part del tècnic Hans Krüger (productor d’altres bandes com Delorean), i que va resultar en cinc temes vertaderament autèntics i vibrants. El 2010 arribava ‘Getting Down From The Trees’, el primer LP de la banda (precedit pel single ‘Fireworks’), que no va fer més que afiançar-los en les altes esferes del rock independent del planeta.
Després de diverses gires internacionals i de tancar-se durant mesos a composar, tornen a donar senyals de vida, i han anunciat la publicació de vídeos com el de dalt per que puguem observar com viuen al seu exili inspiracional, i com donen forma a ‘Rising Up’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €