S’anuncia el cartell complet del Concerts de Vivers 2023

L’ajuntament de València ja ha presentat la programació per a la pròxima edició dels Concerts de Vivers. Un total de 26 artistes tant internacionals, com a estatals i valencians, que estaran repartits al llarg de 16 vetlades musicals durant el mes de Juliol. Una tanda de grans concerts que es podran gaudir a la ciutat de València gràcies a col·laboració de l’Ajuntament de València i 10 empreses promotores valencianes del sector musical que s’encarregaran de la producció dels espectacles musicals del festival. A més, de la col·laboració de Cervesa L’àguila.

Aquest festival ens ofereix música en directe en un entorn privilegiat i aposta un any més per la varietat estilística. Artistes del pop, el rock, el jazz, el folklore, el reggae i noves tendències de la música urbana es congregaran en els Concerts de Vivers aconseguint així aconseguir a una gran quantitat de persones amb gustos molt variats en un mateix lloc.

El primer dia de concerts, Miki Nuñez presentarà el seu nou tema i ens carregarà de bon rotllo i energia amb la seua música. Colomet, cantarà el seu nou disc “22” i portarà una oferta musical de trap, reggaetón i pop electrònic. Finalment, La Fúmiga omplirà a tots els assistents amb el seu esperit festiu.

El dia 5, Lola Índigo amb el seu disc “El dragón” que eixirà a la llum a la primavera. Tini, una figura mundial dels ritmes llatins arribarà als escenaris el dia 6 de juliol. Una proposta diferent arribarà el dia 7 amb Miguel Poveda amb el seu espectacle “Divers” ple de flamenc, tango i cançons mexicanes populars. El 8, ‘Poetes del Rock’ amb M Clan oferiran el seu espectacle, i Los Enemigos, mítics del rock estatal i Ana Curra amb les seues melodies d’allò més fosques i tenebroses.

Los Secretos, donaran un repàs a la seua trajectòria el dia 12 de juliol. La cantautora Sofia Ellar tocarà el 13 amb el seu nou treball “Libre”. Cupido i Trashi compartiran escenari el 14 amb música urbana i pop. Jacob Collier multiinstrumentista i vocalista londinenc tocarà el 15. El 16 culminarà la segona setmana del festival Rodrigo Cuevas amb el seu folklore asturià d’avantguarda i Gabriel Ríos amb ritmes com el pop, jazz i el Carib.

Laura Pergolizzi (LP), debutarà el 18 amb el seu pop-rock internacional. El 19 Rozalén omplirà als assistents amb el seu folklore i també participarà Pep Gimeno “Botifarra” recuperador de la tradició oral valenciana. El 20 arribarà la Festa Rototom Sunsplash amb Alborosie & The Shengen Clan, Auxili i Borumbaia Percussió que mouran l’ambient amb els seus tambors.

La La Love You amb el seu pop fresc tocarà el 21 compartint dia amb Nena Daconte amb el seu àlbum “Casi perfecto”. Mónica Naranjo arrasarà en l’escenari el 22 amb la seua gran veu. I finalment, els escocesos The Waterboys tancaran el festival amb el seu últim treball “All Solus Hills” el dia 23 de juliol.

Si us ha agradat tant com a nosaltres el cartell d’artistes d’enguany, no oblideu que les entrades es posaren a la venta el divendres 10 de febrer a les 14.00 hores a través de la web de Concerts de Vivers.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €