MARE obrin els ‘Acústics al terrat’

Des de la revista Tres deu hem ideat una nova manera d’acostar-vos els artistes valencians en xicotetes presentacions o showcase acústics en directe. Junt amb la promotora cultural Senyor Lobo, hem encetat els ‘Acústics al terrat‘. La iniciativa tracta d’oferir una experiència única i exclusiva, amb aforament molt limitat, a un terrat d’algún edifici de la ciutat de València. Per a aconseguir alguna de les poques invitacions a aquests esdeveniments haureu d’implicar-vos d’alguna manera.

En el cas de MARE, vam encetar un concurs que consistia en penjar una foto a Facebook amb el hashtag #elmeullocMARE il·lustrant eixe racó o indret on escoltem les cançons de la banda o el que ens evoca la seua música. Els huit primers participants van aconseguir una invitació amb acompanyant. I el dia va arribar, a finals d’agost, i tothom havia rebut les coordenades per poder assistir-hi. Vint-i-cinc persones van poder gaudir de l’experiència, que incloia una cervesa, refresc o una copa de vi blanc.

mareSi estàs interessat en participar, estigues atent a la Revista Tres deu. Si t’agradaria acollir un d’aquests xicotets concerts al teu terrat, envia’ns un correu a info@tresdeu.com. ‘Acústics al terrat’ no tindrà una periodicitat programada. Dependrà dels terrats, l’oratge, les bandes i vosaltres. Una cosa si que tenim clara: hi ha moltes ganes de repetir-ho!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €