Lax’n’ Busto i Manel tornen amb nous videclips!

Lax’n’Busto i Manel, grups de pop catalans tots ells, ens tornen a brindar el millor de la seua música mosatrnat-nos un avanç dels seus treballs amb els últims videoclips que ara vos presentem.

Després de quatre anys sense gaudir de la música d’aquest grup d’El Vendrell, Lax’n’Busto torna a la càrrega oferint el millor amb Tot és més senzill. Un treball què, com ells mateixa afirmen en la seua web, de segur que acaba sorprenent a tothom.

Cal recordar que aquest nou treball no estarà disponible fins el 9 d’abril, que eixirà mtijançant la plataforma digital iTunes i el 19 en les botigues físiques. Per qui no puga esperar tant no dubteu en veure el seu videoclip CREU-ME.

És impossible no mencionar al grup que ha revolucionat el panorama musical aquests últims anys, tant a Catalunya com a nivell nacional, Manel, el grup de pop que ha marcat a molts.
Enguany tornen amb un nou treball discogràfic que rebrà per títol Atletes, baixin de l’escenari. Al igual que Lax’n’Busto, Manel no treurà el seu treball fins el dia 16 d’abril, però TERESA RAMPELL, nom que rep el nou videoclip, ja es troba al seu canal de YouTube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €