La Gossa Sorda entra a gravar el seu cinqué disc

La Gossa Sorda nou disc

Ja és públic, La Gossa Sorda entra a gravar un nou disc. En un comunicat en les xarxes socials la banda confirma el que ja era un secret a veus.

Com es pot llegir al comunicat: “A finals de 2012 varem anunciar una parada anual per carregar piles i tornar amb més força. Ara, després d’un temps de relax i d’uns mesos intensos de tornada a la faena posant idees en comú i fent-les madurar, arriba el moment de la veritat“.

El grup de Pego, doncs, tornen a la càrrega i entren aquesta setmana a gravar el seu cinqué disc a l’Estudi Tesla de Dénia. La producció artística anirà a càrrec de Jaume Faraig que els ha seguit des dels inicis.

La Gossa Sorda té previst traure el disc a principi de l’estiu i començar així la nova gira de concerts. No obstant, recordeu, se’ls podrà veure l’1 de maig al Viñarock, en una primera presa de contacte amb el públic després de tot un any allunyats de l’escenari. Pròximament desvetllaran el nom de l’àlbum i més informació. Torna un dels clàssics.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €