Alamedadosulna i Mafalda primers confirmats del PomaRock

10855042_10155214300315725_3876148029056539028_o
En plena serra Mariola, en el poblet d’Agres, el festival PomaRock presenta la seua 3ª edició. L’organització ha anunciat una Festa de Presentació el dia 4 de setembre (dia previ al festival), amb la que volen potenciar els grups de la zona, i així dedicar el matí i vesprada següent a donar a conéixer el poble i a diverses activitats culturals.
Volen donar-li un altre sentit al festival i s’han obert a altres estils musicals amb l’objectiu de marcar així la diferència en l’estiu festivaler. La seua intenció és construir una cita especial, on el protagonista siga el gust per la música.
Enguany la confirmació que més ha entusiasmat els amants de la bona música és el grup madrileny Alamedadosulna, que passarà per Agres en la seua gira “Jaleo Tour”. Aquesta reeixida banda combina l’ska, el reggae i sons de l’est, amb l’objectiu de revolucionar el concepte d’actuació musical amb elements visuals, imaginació, humor i elegància.
PORTADAFACEalameda+mafaldaL’altra confirmació que tampoc pot deixar ningú indiferent és el grup valencià Mafalda, amb la gira “Nos deben una vida”, que donarà les notes més dures del festival amb el seu reggeacore i cançons reivindicatives. Els joves d’Agres, organitzadors del Poma Rock s’esforcen cada any per millorar el festival, i amb la col·laboració de l’ajuntament ho estan aconseguint, convertint-lo en una de les cites festivaleres de les comarques centrals amb més projecció.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €