Mil Graus Festival: presentació del nou disc d’Aspencat amb Rapsusklei i més

Novetat! Fes-te amb l’entrada per al Mil Graus Festival, presentació oficial de “Tot és ara” d’Aspencat.
Mil Graus Festival Sagunt AspencatNaix a Sagunt el Mil Graus Festival, un concert d’alts forns amb el que Aspencat presentarà el seu nou disc. El cartell l’encapçala també Rapsusklei, un dels artistes més reconeguts de l’escena hip-hop estatal. Els acompanyen Oques Grasses i la F.R.A.C., tanquen el cartell Flow Yourself.

Primer concert de la gira Tot és ara al País Valencià. Aspencat presentarà a Sagunt el seu 4t treball. Catorze cançons amb la seua barreja ja famosa de dancehall i dubstep amb tocs mediterranis, lletres combatives i amb col·laboracions tan especials com les de Esne BeltzaTrain To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda) i Ander (Green Valley). Aprofita i descarrega’t gratuïtament ací mateix Tot és ara, el nou disc dels Aspencat.

Rapsusklei visitarà Sagunt amb la seua banda, The Flow Fanatics, composada per Arecio Smith, Juan Pablo Balcazar, Antonio Torres Vega i Toni Mena. Podreu escoltar “Reality Flow” (Eterno Musik, 2014), el seu últim llarga durada.

Tanquen Mil Graus Festival els coneguts rapers andalusos la F.R.A.C. que presentaran “Relaxing Cup of Patá en er Pesho“. Oques Grasses i el seu conegut directe -que han pogut rodar per la geografia valenciana aquest estiu-. I finalment la banda local Flow Yourself.

Aconsegueix la teua entrada per 6€ física al Bar-café ACOP (A Cualquier Otra Parte) (Sagunt), Llibreria El Puerto (Port de Sagunt), La Murta, Llibreria Tres i quatre, i Ca revolta (València), Taca El Cau (Almenara) i online a Notikumi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €