Jornades sobre podcasting i la ràdio que ve a Las Naves

podcast nova ràdio

Les noves tecnologies canvien a un ritme vertiginós els hàbits del públic. La ràdio, i les maneres en que les noves generacions la consumeixen no són cap excepció. El podcast permet a l’oient triar quan escolta els seus programes favorits, ja siga descarregant l’àudio o accendint-hi des d’alguna aplicació mòbil o web. La implantació d’aquest format s’ha consolidat entre les ràdios online, però també entre les emisores tradicionals. En l’actualitat trobem a la xarxa una gran oferta radiofònica que ens permet accedir a cadascun dels seus programes: l’actualitat de la pilota valenciana, tertúlies, cinema i sèries, humor, música… És per això que des del magazine Tresdeu.com organitzen, amb la complicitat d’un bon grapat de joves creadors valencians, les primeres jornades sobre el moviment podcast valencià. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre a Las Naves. Una conversa, articulada en diverses activitats per parlar dels nous continguts que necessita la societat valenciana, així com de les noves plataformes que han d’ajudar a fer-ho possible. A més, les jornades miren també a la ràdio pública que ve, el seu encaix territorial, el paper que jugarà la ciutadania en les noves emissions i el futur dels estudiantat i els nous treballadors de la comunicació.

És el podcasting el futur de la ràdio? És ja el present? O és el complement de la ràdio analògica? Ha revolucionat la comunicació? Quina és la seua importància periodística i econòmica? Quin és el model de la ràdio per Internet? És viable? Totes aquestes preguntes seran contestades en les dos taules rodones de les jornades. De vesprada diversos podcasters valencians explicaran les seues experiències en micro-xarrades de cinc minuts: Cinestèsia, La Coctelera 3.0, Els Viatges de Carlos Carlos, Luxúria i Massa Pa’ La Carabassa.

Per tancar la jornada es realitzarà un programa especial en directe conduit per Sénia Mulayali i Mario Sancho (Tresdeu) on es tractaran temes d’actualitat i s’inclouran diverses seccions protagonitzades pels podcasts participants. Cultura, humor, viatges i festivals; Sexe, cinema i series en una experiència pilot que pretén encoratjar una part indispensable del mapa mediàtic valencià.

MPLC 2×02

Massa pa la Carabassa 2×02.
Noticies Fresquetes, #LaCançoDeLaSetmana, Esteve d' Auxili tocant la DOLÇAINA, SEXE, #Trocete i molt més..

Posted by Massa pa la Carabassa on dijous, 6 / octubre / 2016

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €