Fi del món amb Orxata Sound System, Mugroman i Tardor

I és que això de la fi del món ha resultat ser un nyap i ací no ha passat gran cosa. Segueixen governant els mateixos perquè no té pinta que els haja caigut cap meteorit a la Moncloa, per tant, nosaltres seguim amb la nostra i és que hi ha moltes novetats per contar-vos!
Ahir Tardor va fer el seu concert presentació al Loco Club de València on va arreplegar a més d’un centenar de persones que vam poder gaudir de Pau Alabajos en una versió en directe que no ens té acostumats, un directe molt potent que segur va sorprendre a més d’un. Després van arribar els Tardor que demostraren la seua valia amb un públic ben entregat a ells, apareixeren  i triomfaren. Per acabar tancaren la nit els Escala i Corda amb un set que va anar del Indie passant pel mestre Fatboy Slim fins el Dubstep més actual.
Foto per @josianito

Però no va acabar tot al Loco ahir, Orxata Sound System, a centenars de KM, més concretament a Barcelona es tragueren de la butxaca les delícies del nou disc per a acontentar als seus fans, que no pocs, de la ciutat comtal, Barcelona. Un èxit de concert que ja es preveia i que havia estat amenaçat pel tancament provisional de la Sala Apolo, cosa que va quedar en res ja que al final pogueren soltar la mandanga amb molt d’èxit.

Per finalitzar l’entrada de les novetats vos deixem amb el videoclip que ens han deixat al Twitter els amics de Mugroman, uns apocalíptics escèptics que han decidit que pròximament tornaran a delectar nos amb un nou treball!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €