La New York Ska Jazz torna a València i sortegem entrades

[info SORTEIG al final de l’article] La New York Ska-Jazz Ensemble tornen a València per partida doble al nou festival ‘The Kings of Coal” -els reis del carbó en valencià-. Ho faran els dies 4 i 5 de gener en el Loco Club, reunirà diverses propostes que giraran entorn de ska i el reggae.

T’has portat malament aquest any? T’agrada ballar ska? The Kings Of Coal és el teu festival i el regal t’ho porten les seves majestats de la New York Ska-Jazz Ensemble. La banda americana, tot un clàssic del nadal, encapçala un cartell al que també divisem Begoña Bang Matu & The Shake It Ups, The Mother Fucker’s & Bloody Bastards, Ki Sap, Escala i Corda (dj set) i Scorchin Dynamite Selectors.
La productora musical Tremola, presenta The Kings Of Coal, un nou festival de dos dies de durada que estarà emmarcat en els dies de Reis i que girarà entorn del ska, el reggae, el rocksteady i els ritmes i la cultura jamaicana.
Begoña Bang Matu & The Shake It Ups acompanyaran a la banda nord-americana el divendres 4 de gener. La banda, que viu a cavall entre València i Madrid, té en el seu líderatge, Begoña Bang Matu, tot un referent del ska nacional. S’uneixen a la primera nit també The Mother Fuckers & Bloody Bastards, una jove banda que interpreta grans clàssics del ska i el punk dels 80 i 90. La festa la completen el col·lectiu de dj’s Escala i Corda que tindrà la tasca de mantindre la pista de ball ben alta. Mentre que la nit màgica, la del dissabte 5 de gener els valencians Ki Sap es ficaran el seu paper principal per fer de cicerons de la New York Ska-Jazz Ensemble, que regalarà una altra segona actuació a la ciutat. La nit màgica de Reis la tancaran els dj’s Scorchin Dynamite Selectors perquè els ressons de la festa arriben a la mateixa Muntanya de Zion.
Les entrades del divendres 4 com les del dissabte 5 valdran 12€ antcipada o 15€ en guixeta. Els punts de venda física són Discos Oldies, Tienda Tipo, Discos Amsterdam, i el Glop de Benimaclet. Online les podreu trobar a atrapalo.com i notikumi.com.

A la revista Tres deu tornem a sortejar 4 ENTRADES per als dos per cada dia del Festival “The Kings of Coal”. Es sortejaran 2 entrades (una de divendres i altra de dissabte) entre els que participeu a Facebook i dos mes entre els de Twitter.

Què heu de fer per a participar? 
FACEBOOK 
1. Fer m’agrada a Tremola i la Revista Tres deu.
2. Fer M’agrada i compartir la imatge promocional del sorteig (la podeu trobar als Facebook de Tremola i la Revista Tres deu).
TWITTER 
1. Seguir a @thekingsofcoal i @revistatresdeu.
2. RT la imatge promocional del sorteig amb el hashtag #reisdelcarbó

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €