Tardor presentarà ‘Revolució de l’estat latent’ el proper dijous a El Loco [SORTEIG ENTRADES]

[info SORTEIG al final de l’article] Pau Alabajos i els Músics Furtius i el col·lectiu de DJ’s mariner Escala i Corda acompanyaran el trio Tardor en la presentació del seu primer LP, “Revolució de l’Estat Latent”. La cita, tindrà lloc  el proper dijous 20 de novembre a la Sala El Loco (c/ Erudit Orellana, València). Les entrades anticipades es venen a 4€ (les 100 primeres, després 5€), i hi ha opció de fer-se amb un pack que incloga també el disc (10€) o el disc i samarreta (15€). A taquilla, el preu serà de 7€.

Amb aquest vídeo promocional publicat hui, Tardor vol donar difusió al concert que significarà l’estrena en directe de les cançons que composen el seu primer àlbum. La “Revolució de l’estat latent” porta ja vàries setmanes extenent-se, i ha tingut una gran acollida per part de la crítica i el públic. Com a mostra, només el videoclip de la cançó “Baix de l’aigua”, publicat a principis de novembre, compta ja amb més de 3500 reproduccions.
El proper dijous, El Loco obrirà portes a les 22h per acollir una nit que promet. A l’escenari, primer hi haurà el reconegut cantautor valencià Pau Alabajos, acompanyat de la seua banda Els Músics Furtius, que desplegaran tot el ventall de cançons mítiques del torrentí, a més de les incloses al seu últim disc “Una amable, una trista, una petita pàtria”.
Després arribarà el moment més important de la nit amb la posada en directe de Tardor per a presentar el seu primer disc d’estudi, i demostrar que són capaços de portar a l’escenari les cançons que han sonat a molts reproductors, ordinadors i equips les últimes setmanes. “Revolució de l’estat latent” és un disc que ha sorprés, i molt (vegeu la crítica d’Hèctor Serra per a Tres deu), i hi ha ganes de vore-ho en directe.
La nit (la festa durarà fins les 3.30h) la tancaran Escala i Corda DJ set al ritme de la millor música electrònica. Estos dos joves mariners saben com fer moure a la gent (ho vam poder comprovar a la Festa post-presentació del 3.0 d’Orxata Sound System a la Sala Mogambo), i no defraudaran. Asseguren una llarga sessió d’electrònica de qualitat, que garantirà un fi de festa redó.
Podeu comprar les vostres entrades fent click ací. De moment estan d’oferta per només 4€!

I com a sorpresa, vos anunciem que ja ha iniciat el SORTEIG DE 2 ENTRADES per al concert de  presentació de “Revolució de l’Estat Latent”. Moltes gràcies a Tardor per la seua col·laboració! Es sortejarà una entrada entre els que participeu a Facebook i una altra entre els de Twitter. Què heu de fer per a participar?

FACEBOOK
1. Fer m’agrada a Tardor i la Revista Tres deu.
2. Compartir la imatge promocional del sorteig (la podeu trobar als facebook de Tardor i la Revista Tres deu).

TWITTER
1. Seguir a @tardorvlc i @revistatresdeu.
2. RT la imatge promocional del sorteig amb el #concurstardor

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €