La Revista Tres deu compleix un mes de vida!

Redacció | 11 Gener 2013

Primer que tot donar-vos les gràcies a totes i tots per fer gran la Revista Tres deu -com se sol dir, i no per això li falta raó- sense vosaltres, els lectors, açò no seria possible!

Hem volgut fer este article explicant-vos com va la Revista, perquè considerem que és sa i transparent. Des que vam obrir s’han anat afegint molts col·laboradors al projecte, i més que de segur estan per arribar. A la Tres deu, ara per ara, heu pogut llegir a Mario Sancho ajudant amb l’actualitat, a Pau Berga, Daniel Montfort, Victor Vanyó i Hèctor Serra a la Crítica i Amparo Puerto a l’Entrevista.
En este mes de vida hem publicat 82 articles, una mitjana de quasi 3 articles per dia que sempre hem intentat diversificar al llarg del dia. Esta freqüència demostra que la música en valencià i la música que es fa i es produeix arreu del País Valencià genera moltíssima informació, que sumat a les més de 12.000 visites que portem (400 al dia) confirma que som un públic potencial i que hi ha un interès per saber dels nostres músics.
Mentre hem anat publicant llistes i vídeos per descobrir-vos cançons i personatges, com també sortejos de discs, entrades i alguna incursió en directe, hem anat creixent molt a les xarxes socials arribant a tindre quasi una trentena de subscripcions, més de 1000 seguidors a Twitter i quasi 600 fans al Facebook. Són uns números escandalosos per a un projecte tan concret, en valencià i sense cap recurs.

És per això que volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat suport des del primer dia. A Sant Gatxo, Lilit i Dionís i Tardor pels discs, i a la productora Tremola per les entrades que hem sortejat i sortejarem. Al projecte de La Barra Sonora de Bocabadats Mèdia, que ens deixen publicar els seus magnifics reportatges. A l’Altaveu.cat per l’organització de l’agenda, i també als grups i festivals que de seguida han reaccionat donant-nos suport com ara LMDO, Arrap, Frida, Atupa, Tardor, Escala i Corda, El Diluvi, La Caixa de Gel, Escola Valenciana, Aspencat, Martin Plan B, Carles Biano i Orxata, Low Cost Festival, Festaborigen, Vilaweb Ontinyent… I molts que vindran i seran benvinguts!

Ara toca seguir creixent, i esforçar-nos més encara per millorar la qualitat dels continguts i continuar oferint-vos-en de nous tots els dies! Visca la música!

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.