La Revista Tres deu compleix un mes de vida!

Redacció | 11 gener 2013

Primer que tot donar-vos les gràcies a totes i tots per fer gran la Revista Tres deu -com se sol dir, i no per això li falta raó- sense vosaltres, els lectors, açò no seria possible!

Hem volgut fer este article explicant-vos com va la Revista, perquè considerem que és sa i transparent. Des que vam obrir s’han anat afegint molts col·laboradors al projecte, i més que de segur estan per arribar. A la Tres deu, ara per ara, heu pogut llegir a Mario Sancho ajudant amb l’actualitat, a Pau Berga, Daniel Montfort, Victor Vanyó i Hèctor Serra a la Crítica i Amparo Puerto a l’Entrevista.
En este mes de vida hem publicat 82 articles, una mitjana de quasi 3 articles per dia que sempre hem intentat diversificar al llarg del dia. Esta freqüència demostra que la música en valencià i la música que es fa i es produeix arreu del País Valencià genera moltíssima informació, que sumat a les més de 12.000 visites que portem (400 al dia) confirma que som un públic potencial i que hi ha un interès per saber dels nostres músics.
Mentre hem anat publicant llistes i vídeos per descobrir-vos cançons i personatges, com també sortejos de discs, entrades i alguna incursió en directe, hem anat creixent molt a les xarxes socials arribant a tindre quasi una trentena de subscripcions, més de 1000 seguidors a Twitter i quasi 600 fans al Facebook. Són uns números escandalosos per a un projecte tan concret, en valencià i sense cap recurs.

És per això que volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat suport des del primer dia. A Sant Gatxo, Lilit i Dionís i Tardor pels discs, i a la productora Tremola per les entrades que hem sortejat i sortejarem. Al projecte de La Barra Sonora de Bocabadats Mèdia, que ens deixen publicar els seus magnifics reportatges. A l’Altaveu.cat per l’organització de l’agenda, i també als grups i festivals que de seguida han reaccionat donant-nos suport com ara LMDO, Arrap, Frida, Atupa, Tardor, Escala i Corda, El Diluvi, La Caixa de Gel, Escola Valenciana, Aspencat, Martin Plan B, Carles Biano i Orxata, Low Cost Festival, Festaborigen, Vilaweb Ontinyent… I molts que vindran i seran benvinguts!

Ara toca seguir creixent, i esforçar-nos més encara per millorar la qualitat dels continguts i continuar oferint-vos-en de nous tots els dies! Visca la música!

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.