Flying Pig Matanza, descobrint l’escena indie des d’Alacant

Amb un esquelet minimalista i pop que sorprenen per la seua senzillesa i sinceritat. Aquests alacantins no amaguen per a res la influència d’algunes de les seues bandes de capçalera com ara són The Cure, Golpes Bajos, The Smiths o Aloha.

El 2010, els Flying Pig Matanza presenten el seu EP homònim de debut en el qual defineixen clarament els principis d’una música pop sense impostures ni maniqueismes, amb la qual obertament pretenen recórrer els mateixos carrers que molts abans però amb diferent calçat. Un treball totalment autoproduït i amb una difusió modesta.

Actualment la banda presenta el seu nou i primer LP “Los buenos momentos“, un treball que encara que sens dubte continua la seua pròpia senda musical potser ressalte el costat més enèrgic de la banda. En aquesta ocasió, Flying Pig Matanza compta amb la col·laboració del prestigiós segell barceloní independent Bcore, qui està promocionant la banda i ha fet posible l’edició en vinil de 12″ d’aquest llarga durada que podeu escoltar gratuïtament ací baix.

Per últim recalcar que els podrem veure en directe el 2 de Març al CSA La Mistelera de La Xara (Dénia) de la mà del Col·lectiu Baix Terra, actuaran juntament amb Bufalo y Bill.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €