La Barra Sonora: nous clips acústics de Moredisco i Sujeto K

Acabada la temporada de La Barra Sonora, encara hi ha alguns acústics per descobrir-vos. En aquest cas el programa de Bocabadats Mèdia arriba amb dos clips dels grups valencians Moredisco i Sujeto-K.
Al primer dels dos acústics, membres de les dos bandes interpreten una versió de “Píntxamelo”, de Sujeto-K, inclosa al seu últim disc, ‘Sujetrónika’. Al segon vídeo, trobem la cançó “Carmen”, nou single de Moredisco que versionen en acústic amb els companys de Sujeto-K. Ambdós clips van ser gravats a la barra de l’Alcatraz Rock Bar de València.
No vos podeu perdre estes dos grans bandes valencianes! Com tampoc vos podeu perdre els capítols atrasats de la Barra Sonora que publicarem cada diumenge. Els nous acústics continuaran publicant-se cada vesprada de dimarts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €