Mafalda presenten un videoclip

Els valencians Mafalda tornen a ser noticia, i és que el grup de raggacore dona raons per parlar-ne. Fa pocs dies han pujat al Youtube un videoclip on el cor de la banda, format per dos veus femenines mesclen 10 cançons mítiques del reggae contemporani amb tan sols una base de guitarra en menys de sis minuts.
Entre altres cançons que podem escoltar podem trobar-ne dels alemanys Seeed, dels germans Marley Stephen i Damian com altres més clàssiques com Israelites de Desmond Dekker.
Si fa alguna setmana vos deixàvem amb una versió que feien de La Fera Ferotge d’Ovidi Montllor, ara vos deixem amb aquest popurrí, si vols veure’ls en directe tens l’oportunitat el 15 de Febrer a Benimaclet en acústic a l’espai Fusionar-te.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €