València crida amb 121dB, Sant Gatxo, i la presentació de La Gira

Hui és una d’eixes nits on València mostra la seua esplandor, que es fa voler. Tenim una vesprada-nit amb diferents propostes de música en valencià. 
Per una part les presentacions frustrades de Sant Gatxo i 121dB que no pogueren fer a l’Octubre CCC seran finalment a la Sala Matisse a les 22h. Abans, a les 19.30h i coincidint amb concert de Pau Alabajos i Josu Bergara a El Musical de Benimaclet Escola Valenciana presentarà La Gira i el concert de Falles.

És per tant que tindrem un dia ben complet amb esdeveniments successius a pocs metres de distància on per una part s’informarà -en el cas de l’acte de El Musical- sobre tots els detalls del Concert de Falles i el nou compilatori Disc de la Música en Valencià Volum 7 que acaba d’editar Escola Valenciana en col·laboració amb totes les universitats públiques valencianes i que recull temes de 22 grups de música en valencià.

A la presentació comptaran amb les actuacions de Pau Alabajos i Josu Bergara, gràcies a la col·laboració de El Musical de Benimaclet. A l’acte assistiran alguns dels grups que han participat al nou disc de La Gira i amb dos dels grups que actuaran al Concert de Falles, Orxata Sound System i Atupa.

Per concloure la nit a la Sala Matisse podrem veure, per fi, la presentació oficial de Lesotho, el nou EP de 121dB acompanyats dels de La Vila Joiosa, Sant Gatxo que també presentaran de manera oficial el seu nou disc Llum. Unes propostes que trobem entre el rock alternatiu i el pop més ràpid.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €