Atupa i Gordo Master amb Amnistia Internacional

Esta nit es celebrarà a la Sala Noise de València la 4a edició el festival de “Hip Hop i Drets Humans” que organitza Amnistía Internacional amb el subtítol de “No més xiquets/es soldat. Contra la utilització de menors en conflictes bèl·lics”.
Des de la web d’Aministía Internacional secció València podem llegir que “Es considera xiquet o xiqueta soldat a tot menor de 18 anys que és utilitzat en un conflicte armat. Quan són reclutats, la seua educació es veu interrompuda i les seues famílies trencades. Se’ls obliga a combatre, se’ls tortura i se’ls obliga a torturar, a presenciar crims horribles, flagel·lacions i mutilacions i fins i tot són usats en atacs suïcides. Les xiquetes -en especial- pateixen de vegades abusos sexuals que no denuncien per por i són obligades a casar-se amb combatents. Hem d’actuar i hem de fer-ho ara! Perquè si hi ha alguna cosa pitjor que veure morir un xiquet o xiqueta, és veure matar”.
Per tant l’ocasió s’ho val i amb l’excusa d’escoltar bona música hem de col·laborar amb ells anant al concert benèfic que comptarà amb els Atupa i el reconegut raper Gordo Master.
El festival tindrà lloc hui a les 20:30h a la Sala Noise (C/ Sant Vicent, 200). Les entrades anticipades: 7 euros. Les entrades costaran 10 euros a taquilla.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €