Benvinguts al llarg viatge de Txarango el Disc català de l’any

Que els Txarango són el grup revelació d’aquest any ja ningú ho discuteix. I és que després d’haver vingut al Concert de Falles a Burjassot i seguir amb la seua gira que els ha portat per Andalusia o Madrid ara recullen el premi del Disc Català de l’any.
Un premi per votació popular, del qual ja vos parlarem a la Tres deu, i en el qual hi havia competidors de molta talla com ara Els Amics de les Arts que han quedat segons, Blaumut, Amelie, Quimi Portet, Joan Dausà i els tipus d’interès, Roger Mas o Quart Primera on també hi eren els valencians Orxata Sound System o Aspencat. Aquest premi l’atorga Ràdio 4, una ràdio de RTVE, mitjançant el programa ‘Catalunya Exprés Magazine’. Un premi de llarg recorregut que han guanyat artistes de la talla d’Antònia Font, Gossos o Lluís Llach.
Benvingus al llarg viatge” el gran guanyador. Txarango amb aquest primer disc, com molts sabreu, mescla reggae, mestissatge i ritmes llatins inspirat en el circ i el món clown com a fil conductor. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €