Cap de setmana musical a la Magdalena de Castelló: Rudefest i Bloc Rock

Demà dissabte 9 de març arriba l’última nit de les Festes de la Magdalena de Castelló. Són diverses les ofertes d’oci disponibles per a tots els que s’apropen a la capital de la Plana. Entre totes, destaca com cada any el Magdalena Rudefest, una nit de música jamaicana organitzada per la Cosa Nostra, un local d’oci alternatiu de la ciutat. Col·laboren amb l’organització el col·lectiu dancehall Bambiriling Sound i Jamaican Memories.
Prèviament, per la vesprada, hi haurà una festa Rototom Sunsplash, que inclourà un sorteig d’eabonaments per al festival.
A la nit, sobre les 22h, hi haurà els concerts del Rudefest. Les bandes de les que podrà gaudir el públic al Rudefest seran el grup d’ska castellonenc Ali-Farnat, la lloada banda de funky i reggae local Contratempo i The Kinky Coo Coo’s, una banda de ska, rocksteady i reggae de Barcelona. Tancaran la nit el col·lectiu de Dj’s Mash Masters amb un set de música d’arrels jamaicanes. Aquest xicotet festival està enmarcat dins les Festes Alternatives de la Magdalena que organitzen diferents colles i col·lectius de la ciutat.

Música en valencià a la Magdalena

D’altra banda, esta nit els seguidors de la música en valencià estan d’enhorabona, ja que el Bloc Jove de Castelló ha programat el XIIIè Bloc Rock. Es tracta d’una vetllada musical que comptarà amb l’actuació de la banda Pepet i Marieta, els quals es troben preparant nou disc, i els grups locals Almorranes Garrapinyaes i Tirant lo Rock. A més actuarà també el guanyador del darrer concurs RockPenat, el raper El Blüe. Una nit de pop, rock, ska fusió i rap que tindrà lloc, de bades, al carrer Sant Fèlix de Castelló de la Plana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €