Orxata i BKS al Mig Any d’Alzira

L’Associació Cultural de Moros i Cristians “La Vila d’Alzira”, que aplega les filaes que desfilen cada octubre pels carrers de la capital de la Ribera Alta, segueix promocionant la cultura en els seus més variats àmbits, un d’ells la música, i a més en valencià. Seguint eixe esperit, i per a celebrar el Mig Any, el divendres 5 d’abril de 2013 (entre les dues Pasqües) el Casal Fester d’Alzira acollirà el primer concert que organitza l’associació. No és però la primera activitat cultural que organitzen, ja que ja han programat actuacions de Xavi Castillo, conferències o concursos de cartells i dibuix. 
Així, els Moros i Cristians d’Alzira han anunciat a Orxata Sound System com al cap de cartell. Serà la tecera parada de la família orxatera aquest 2013, que ja van actuar al Festivern d’enguany i ho faran també al Concert de Falles d’enguany. La següent parada serà Alzira. Com a segon cap de cartell, trobem els Benimaclet Klub Ska, una formació composada per membres de bandes com Aspencat, Obrint Pas, Soul Atac i La Gossa Sorda. Presentaran nou espectacle amb un set ple de l’ska més original.
Per últim, també actuaran les bandes Tashkenti i The Offbeaters. Els primers presentaran ‘Batega’ el seu nou disc. The Off Beaters aportaran el toc funk i soul a la nit. Uns ritmes que mesclaran amb una bona varietat de sons jamaicans.

Podeu consultar en aquest mapa els punts de venda d’entrades, que tindran un preu de 10€ anticipada i 12€ a taquilla. Per internet es poden comprar a www.clickentrada.com. També podeu accedir a l’esdeveniment de Facebook per més informació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €