Primers noms de La Gira d’Escola Valenciana

Com tots sabeu cada any per primavera torna La Gira, el projecte de música en valencià que impulsa Escola Valenciana, adreçat als joves per a promoure la música feta en la nostra llengua aprofitant les Trobades d’Escoles en valencià que organitza arreu de les comarques, i que fa anys culmina amb el festival Feslloch a la població de la Plana Alta Benlloch.
Segons afirma Escola Valenciana en un comunicat en aquestos moments ja hi ha tacades una desena de concerts arreu de les nostres comarques i ens avancen alguns noms -que completaran al Concert de Falles d’aquest diumenge-.
19 d’Abril a Alboraia (Horta Nord) Atupa i Atzembla.
21 d’Abril a Betxí (La Plana) Obrint Pas (en acústic)
4 de Maig a Llíria (Camp de Túria) Pau Alabajos amb l’Orquesta de la UM de Llíria.
18 de Maig a Guardamar (La Safor) Aspencat, Benimaclet Klub Ska i Dolç Tab Jazz.
15 de Juny el Fesfoc, el Concert de Fogueres d’Alacant amb Orxata Sound System, Mugroman i La Caixa de Gel.

Com vos vam avançar en exclusiva a la Tres deu el festival itinerant de música en valencià, La Gira, finalitzarà amb el Feslloch 2013 que se celebrarà l’11,12 i 13 de juliol i comptarà amb l’actuació confirmada d’Obrint Pas, Orxata Sound System, Aspencat, KOP i Pepet i Marieta.
En declaracions de Voro Golfe, coordinador de La Gira d’Escola Valenciana, “encara estem acabant de tancar tota la programació de concerts, l’esforç és gran, però paga la pena perquè està més que demostrat que, amb voluntat, consciència i sensibilitat es poden dur endavant projectes com La Gira, malgrat el greu context socioeconòmic i el poc interés de promoció de la música en valencià de l’Administració valenciana ”. – Declaracions que podeu veure a l’entrevista que li vam fer a la Tres deu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €