Sorteig 2 Entrades per al Concert de Falles i 2 CD’s de Txarango!

Estos dies han sigut molt intensos a ca la Tres deu, tenim moltíssimes novetats que anirem desgranant-vos a mesura que puguem! De moment vos portem una sorpresa que segur vos ve be de gust a la majoria dels que ens llegiu a diari.
Amb la col·laboració d’Escola Valenciana i la Pro 21 vos portem un sorteig especial. Anem a sortejar entre tots els fans a la nostra pàgina de Facebook 2 entrades per al Concert de Falles i 2 CD’s del grup català de moda Txarango.
Com bé sabeu el dia 17 de Març a Burjassot tindrà lloc el Concert de Falles que organitza Escola Valenciana amb Txarango, guanyador de diversos premis enderrock, Orxata Sound System i Atupa. Les entrades valen 9€ i les podeu adquirir als llocs habituals (Centre social Terra, Ca Revolta, Racó de la Corbella o Ca Bassot) o bé a Internet a la mateixa pàgina web d’Escola Valenciana.
Si voleu aconseguir “Benvinguts al Llarg Viatge” de Txarango i Entrada al Concert de Falles ja saps. Fes m’agrada a la nostra pàgina de Facebook i comparteix la imatge!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €