Sortegem dos packs d’entrada més samarreta d’Atupa!

Esta setmana tenim nou sorteig a la revista Tres deu! Teniu l’oportunitat d’aconseguir la samarreta d’Atupa i entrades per al concert de presentació a València del nou disc d’Aspencat, ‘Essència’, on actuaran també els rapers de Montcada. En total sortejarem dos packs d’entrada i samarreta.
Atupa ha sigut un dels grups revelació del 2012. Van publicar el seu primer treball, ‘Quatribarrap’, amb una gran acollida per part del públic més jove. No debades, ‘Quatribarrap’ va ser el segon disc més votat pels lectors de la Tres deu el passat 2012.
Ara podeu obtindre l’exclusiva samarreta Quatribarrap d’Atupa a Facebook. Per a participar cal comentar i compartir la imatge promocional, així com fer M’agrada a les pàgines de la Revista Tres deu i Atupa. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €