Sortegem samarretes i el nou disc d’Atzembla ‘El teu viatge’

Nou sorteig a la revista Tres deu! Esta setmana teniu l’oportunitat d’aconseguir debades el nou disc d’Atzembla, ‘El teu viatge’. També sortejarem les noves samarretes del grup de l’Horta. 

‘El teu viatge’ va ser una de les novetats discogràfiques del 2012. Es tracta d’un disc que sense perdre la dolçaina, aprofundeix en el mestissatge rock-rap aprofitant la doble militància musical d’alguns membres amb Atupa. Un àlbum, produït per Miquel Gironés i Jaume Figueres (Obrint Pas), que és presenta com l’evolució urbana del rock fusió valencià.
Ara podeu obtindre disc i samarreta a Facebook i Twitter en dos sortejos que acabaran divendres que ve. Per a participar a Facebook cal comentar i compartir la imatge promocional, així com fer M’agrada a les pàgines de la Revista Tres deu i Atzembla. A Twitter només heu de seguir a @revistatresdeu i @atzembla, així como fer RT  a la imatge promocional.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €