Ja està de gira Desperta!, el nou disc de Pellikana

Desperta! és el titol que rep el tercer disc de Pellikana. Després de cinc anys voltant pels escenaris de tot el territori, aquest grup de la Foia de Castalla torna enguany amb el seu tercer disc. Conseqüència del gran èxit obtingut amb els anteriors treballs Titelles i Tardor. 
Un disc, un directe, i ara un altre disc ple de novetats, participacions i un estil musical que denota la seua maduresa aconseguida gràcies a anys de dur treball. 

A Desperta! es pot trobar la veu d’artistes com Manolo Miralles i Enric Banyuls, components d’Al Tall i als que els xics de Pellikana han dedicat la cançó versionada de  Les penes són. També a Txus (Disidencia), Andreu, Mireia i Kapoll de Rapsodes o Javi de Mugroman, entre altres.
A banda de la cançó dedicada a Al Tall, aquests xics no han oblidat els 20 anys de la mort d’Estellés i l’homenatgen amb Rosa de paper.

La gira començà el passat dia 10 de maig a Alacant, a la sala The One junt al grup de la Marina Alta Aspencat. Ara pera ara només hi ha cinc concerts confirmats, sent  un d’ells el 29 de juny al festival de música SomRiu, on sel’s veurà amb altres grups que completaran un gran cartell, com Orxata Sound System, Obrint Pas, Aspencat, La Raíz… Per a més informació ací us adjuntem el cartell de la seua gira.
Ja podeu veure el seu veideoclip “Sent Por“:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €