Portada Maig 2013

I com cada mes, tornem a tindre nova portada Tres deu! Ja ha arribat la calor, i la bona temperatura va propiciant més directes a l’aire lliure, i les novetats continuen arribant. Aquest mes la portada de la revista es decanta pels estils més ballables de les discoteques valencianes fins l’indie més rocker, passant pel pop-rock valencià més madur, i fins i tot per els derivats més actuals de d’una herència ska-punk, de la qual la música en valencià sembla que comença a distanciar-se.

Els protagonistes del mes de maig per a la Tres deu són Plan B, Aspencat, Mugroman i Mox Nox.

El Dj i productor argentino-valencià Plan B està d’enhorabona. Als darrers mesos, el seu nom i prestigi no ha fet més que pujar, gràcies a unes quantes produccions que han captat l’atenció dels més entesos en la música electrònica actual, que toca gèneres com el dubstep, moombaton, trap, entre d’altre. L’actual gira el portarà per diferents llocs de l’estat espanyol, i a la Tres deu vos oferirem prompte una entrevista perquè conegueu aquest artista multidisciplinar de gran talent.
Aspencat són aquest mes notícia per la recent publicació del seu últim àlbum ‘Essència’, que ha suposat una gran sorpresa per a molts seguidors de la banda. Esta vegada no han dubtat el més mínim en aprofundir als sons electrònics. Per això han comptat amb l’habilitat de DJ Pasqu, a la volta teclat d’Aspencat, i del nomenat Plan B. Aquests temes electrònics es barregen amb altres més propers a la vella escola de l’ska-punk, amb un so ‘Aspencat’ més clàssic. Esta combinació els ha portat a aconseguir més de 10.000 descàrregues d”Essència’ en pocs dies.
El centre de la portada el comparteixen amb Mugroman. El grup de Xixona ha presentat també nou disc, ‘Sol d’hivern’. Un disc vertaderament sorprenent, en el que regalen uns quants himnes rock, i que és, de llarg, la proposta més madura i aconseguida de la veterana banda, que tot i els anys, continua creixent, i aconseguiran amb aquest LP, cridar l’atenció del públic més àvid de pop-rock.
Per últim, trobem a la part dreta de la portada els Mox Nox. Aquesta banda de la Safor i la Marina Alta publicarà aquest mes el seu primer LP després de dos demos molt interessants en els que han oferit unes peces de rock amb tints grunge i surf, que els fan ser una de les propostes més serioses de l’indie valencià, on de segur tindran un lloc dins del marge més salvatge, que no caòtic.
PORTADA MAIG 2013

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €