‘La nostra resposta’ és el nou àlbum de Kòdul

Els catalans Kòdul, del Pla de Bages, han publicat fa no res el seu segon disc d’estudi. Es tracta de ‘La nostra resposta’, un treball que han editat amb la discogràfica Propaganda pel Fet, amb els que van fitxar el passat novembre després de l’èxit del seu primer disc.
 Kòdul és una banda hereva dels millors anys d’Obrint Pas, dr. Calypso, Ki Sap i altres grans d’eixe subgènere que ha fusionat ska, punk i rock creant tota una escena de bandes i circuits musicals afins. Van publicar una demo ‘Punta de llança’ amb el directe del qual van guanyar els concursos Amplificat, l’Esclat i el Fruits Rock. Després va arribar al seu primer LP, ‘Empremta’, amb un so més dur però amb més fusió d’estils. Ara arriba el seu segon treball d’estudi: ‘La nostra resposta’, i ha estat produït per Marc Mas, teclista de Gertrudis.
 Es tracta d’un disc combatiu amb un so que recorda els Ki Sap o els Maitip’s, i que els ha portat a encetar una gira que està resultant molt exitosa, havent plenat la Stroika (Manresa), a l’Estraperlo (Badalona), i el passat 13 de maig la Sala2 de l’Apolo (Barcelona). ‘La nostra resposta’, que pots descarregar a aquest enllaç ha estat finançat amb el micromecenatge gràcies a Verkami, i va estar prop de sobrepassar en mil euros els 3.000 que havien demanat. Sense dubte, és un disc d’escolta obligada per als seguidors del gènere. Que comence la gresca!

   

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €